И
.
Порталът на Вашия успех !
ПОРТАЛ  ЗА  АРХИТЕКТУРА,  СТРОИТЕЛСТВО,  БЛАГОУСТРОЙСТВО  И  СТРОИТЕЛНА ПРОМИШЛЕНОСТ.   ФУНКЦИОНИРА  ОТ  1  ДЕКЕМВРИ  1997  ГОДИНА
и
Назад към първата страница Архив Съобщения
СЪОБЩЕНИЯ
и
БГ Серт - Трейнинг център София Ви кани да вземете участие в практически курс на тема:
„Разработване и управление на Европейски проекти – начален курс"
14 ноември 2013 г., гр.София, бул. Цар Борис III 168, БЦ "Андромеда", етаж 3

Онлайн Заявка

Целта на обучението е да изгради базисните знания и основни практически умения за разработване и управление на проекти финансирани от ЕС. Методът на обучение е интерактивен - лекции, дискусии, казуси и примери за добри практики. Курсът се провежда в съответствие с методиката "Project Cycle Management" на Европейския съюз.

ВАЖНО: Всеки участник получава професионално разбработен евро проект, подготвен от експерт консултанти с дългогодишен опит, както и пакет, съдържащ учебни материали и помагала на хартиен и електронен носител (CD).

Обучението е 100% практически насочено. По време на събитието се провеждат консултации с участниците за разрешаването на конкретни казуси от практиката.

ЛЕКТОР: Грета Антонова - експерт "Управление на проекти по фондове на ЕС" с над 17 години опит в управлението на проекти по Европейски и Международни фондове.

ЦЕНА: 175 лв. без ДДС (210 лв. с вкл. ДДС);
Цената включва: персонални печатни и електронни учебни материали и помагала; готов евро проект; Wi-Fi интернет, безплатни кафе, чай и минерална вода към конферентна зала, безплатно кафе и безалколхолни напитки в заведението на партерен етаж по време на кафе паузите, сертификат.

НАЧИН НА ПЛАЩАНЕ: Банков превод след заявяване на участие

ЦЕНА: 175 лв. без ДДС (210 лв. с ДДС);
Включва персонални печатни учебни материали; файлове с документация и актуалните нормативни актове на диск; Cертификат; Удостоверение по Наредба № РД-07-2 от 16 декември 2009 г.; кафе паузи.

РЕЗЕРВИРАНЕ на място става чрез ОНЛАЙН ЗАЯВКА

ВРЕМЕ: 09.00 - 17.00 часа

МЯСТО: гр.София, бул. Цар Борис III 168, БЦ "Андромеда", етаж 3, офис 31 - конферентна зала

КОНТАКТИ:
тел.: 02/403 2404
моб.: 0898-329-302
имейл: register@bgcert-training.com
уеб: http://www.bgcert-training.com