И
.
Порталът на Вашия успех !
Запазена марка
БЪЛГАРСКИЯТ  ПОРТАЛ  ЗА  АРХИТЕКТУРА,  СТРОИТЕЛСТВО,  БЛАГОУСТРОЙСТВО  И  СТРОИТЕЛНА ПРОМИШЛЕНОСТ.   ФУНКЦИОНИРА  ОТ  1  ДЕКЕМВРИ  1997  ГОДИНА
и
Назад към първата страница Архив Съобщения
СЪОБЩЕНИЯ
и
Програма "Изкуството и науката в коучинга"

    През октомври в София започва професионалната сертификационна  програма "Изкуството и науката в коучинга" на международно признатия колеж по коучинг и лидерство Erickson College International.
    Програмата е подходяща за всички, които имат интерес и желание да прилагат доказано най-прогресивния и работещ подход за развиване на потенциала на хората. Тя е за мениджъри, специалисти, консултанти, които искат онези, с които работят да постигат значими резултати и то по ангажиран и мотивиран начин.
    Обученията се водят от международни лектори с дългогодишна практика в коучинга и вдъхновяващ подход на преподаване. Обучението е на английски с осигурен превод.
    Благодарение на доказаната методология на Erickson College, участниците в програмата придобиват:
- практични умения как да водят т.нар. резултат-ориентиран, базиран на ценности коучинг
- как да задвижват, ангажират и овластяват служителите чрез мениджмънт, основан на резултат-ориентиран коучинг подход.
    В крайна сметка, прилагайки наученото в програмата, вие и екипите ви ще постигате по-високи резултати с още повече удоволствие от работата и постиженията си.
    Програмата се води в над 36 страни, акредитирана e от Международната федерация по коучинг(ICF) и се провежда в България със съдействието на OD&M Consulting за четвърти пореден път.
    Присъединете се към групата на прогресивните и вдъхновени лидери, които вече променят начина на управление и развитие на хората в България!
    Програмата включва интензивно обучение и практика в четири последователни модула:

Модул 1: Фокус и вдъхновение - 26-29.10.13
Модул 2: Креативни решения - 21-24.11.13
Модул 3: Мотивация и ценности - 18-21.01.14
Модул 4: Завършване и интегриране - 22-25.02.14

    За информация, такси за участие и планове за заплащане, свържете се с организатора за България, Надежда Михайлова, OD&M Consulting, на 0887592217 или на Nadezhda.mihaylova@odmconsulting.com