И
.
Порталът на Вашия успех !
Запазена марка
БЪЛГАРСКИЯТ  ПОРТАЛ  ЗА  АРХИТЕКТУРА,  СТРОИТЕЛСТВО,  БЛАГОУСТРОЙСТВО  И  СТРОИТЕЛНА ПРОМИШЛЕНОСТ.   ФУНКЦИОНИРА  ОТ  1  ДЕКЕМВРИ  1997  ГОДИНА
и
Назад към първата страница Архив Съобщения
СЪОБЩЕНИЯ
и
Последна възможност за регистрация на по-ниска цена! и акция „Трима на цената на двама“ при записване до 20.09.2013 с промокод ELE-3-2

Новата психология на успеха
Как да бъдем по-успешни на работното място и в личния живот през 21-ви век

Семинар на Еленко Ангелов 

26.09.2013, конгресен център Rainbow Plaza, София 
За първи път в България – мащабно събитие с български лектор, насочено към бизнеса!

www.SuperSeminar.eu     

„Еленко e един от най-добрите психолози и e много ценен за страната си. Тoй ще стане супер звезда в професията си и му го желая, защото знам, че това ще стане!“

Д-р Мел Гил - психолог и автор на световния бестселър „Метатайната“

Най-успешният български лектор ще изнесе дългоочаквания си семинар на тема „Новата психология на успеха“. Еленко Ангелов ще разкрие психологическите основи на успеха, мотивацията, ефективността, кариерното развитие, хармонията на работното място и извън него и постигането на баланс между работа и личен живот.

Еленко Ангелов е съвременен иновационен психолог, автор и лектор на тема личностно развитие, ефективност и успех. Само за 2012 г. е провел над 100 семинара с над 10 000 участника в цялата страна.

Завладяващото и харизматично представяне на Еленко Ангелов ще бъде практически ориентирано. Той ще предложи прости, но мощни и ефективни инструменти за постигане на успех работното място и в личния  живот през 21-ви век.

Участниците в семинарите на Еленко Ангелов споделят за:
-          Подобряване на резултатите в бизнеса
-          По-висока мотивация и преодоляване на междуличностното напрежение в екипа
-          Подобряване на контакта с клиентите 
-          Промяна на отношението към работата
-          Изключителни ползи за личния и професионалния си живот
-          Подходящи за българската действителност методи - практични, лесни за употреба и носещи бързи резултати

Организаторите осигуряват изключително достъпни цени за семинара, като в момента имате последна възможност да се възползвате от  преференциална цена. като в момента можете да се възползвате от  преференциална цена.    

Само при регистрация до 20-ти септември можете да се възползвате и от специалното предложение – трима на цената на двама с промокод ELE-3-2 (важи за нови регистрации). Кодът се въвежда в процеса на регистрация на www.SuperSeminar.eu.

За повече информация посетете сайта събитието www.SuperSeminar.eu или се свържете с организаторите на info@superseminar.eu.

www.SuperSeminar.eu