И
.
Порталът на Вашия успех !
Запазена марка
БЪЛГАРСКИЯТ  ПОРТАЛ  ЗА  АРХИТЕКТУРА,  СТРОИТЕЛСТВО,  БЛАГОУСТРОЙСТВО  И  СТРОИТЕЛНА ПРОМИШЛЕНОСТ.   ФУНКЦИОНИРА  ОТ  1  ДЕКЕМВРИ  1997  ГОДИНА
и
Назад към първата страница Архив Съобщения
СЪОБЩЕНИЯ
и
‘Тaйното Оръжие’ на мениджъри

    Ако ми дадете 2 минути от времето си, аз ще ви покажа как да получите достъп до ‘Тaйното Оръжие’ на мениджъри, продавачи и психолози на световно ниво и как в същото време можете да спечелите 450 лв.!
    Обърнете внимание на коментарите на доказани български мениджъри, професионални продавачи и психолози:
‘Всичко това, до голяма степен вече помага в работата ни с нашите служители и клиенти. Показват го и отчетите с продажбите. Показва го и ‘заредената’ атмосфера за работа, която имаме.‘ Диян Дочев (Изпълнителен Директор на Piton & Bertold Co.)
“Научих, че НЛП се преподава на лидери и индуцира лидерски качества! Научих, че успехът и богатството са нормалното състояние на съзнанието! Научих много…” Орлин Баев (Психолог-Психотерапевт)
"Благодаря за поредната доза отговори. Това е най-ценното – ясно, точно и конкретно. Пести ми време. Получавам изпитани отговори и решения." Красимира Лазарова (Мениджър и Собственик на Спедиторска Фирма Крол Транс ООД)
"НЛП е висшият пилотаж в комуникацията!" Надя Станева (Директор Екипи “Глобъл лайф” Застрахователен Брокер)
"За мен НЛП е най-краткият път към щастието и успеха." Величко Викторов (Tactical Bayer with HP)
Вижте елитните умения, които имат експлозивния потенциал да окрилят и вас, за да постигате своите цели с лекота:
    Какво е НЛП (Невро-Лингвистично Програмиране) и как с НЛП уменията на Александър Попов Вие ще можете да моделирате и свободно да управлявате своята реалност; 
    Какви са принципите, по които работи съзнанието и подсъзнанието и как тези знания ще Ви помогнат да постигате своите цели с лекота; 
    Как различните хора кодират и подреждат информацията в главата си и как Вие да разпознавате и ефективно да работите с различните психологически карти, за да можете с лекота да достигате до желаните нови територии; 
    Как да изграждате приковаващо подсъзнателно доверие с клиента – в личен, терапевтичен и бизнес план; 
    Как да бъдете в постоянно върхово вътрешно състояние на хармония и баланс и как да взимате печелившите за Вас решения; 
    Какво ще можете да постигате, когато знаете как да получавате ‘ДА‘ или ‘НЕ’ от Вашите събеседници, клиенти или партньори – когато пожелаете? 
    Вижте какво е НЛП и пълния списък на елитните умения тук: Да, искам да видя пълния списък на елитни умения още сега!

Обявяваме дати за есенен семестър:
    Практически психологически тренинг - НЛП Практик с Александър Попов. Александър Попов е единственият човек в България, завършил всички нива на НЛП, лично при бащата на НЛП - Д-р Ричард Бандлър. В НЛП Практик с Александър Попов Вие ще усвоите елитните начини на мислене и уменията, които ежедневно помагат на най-добрите мениджъри, психолози и професионални продавачи да постигат своите цели с лекота.
    НЛП Практик стартира на: 05 – 06  Октомври 2013

    Мястото на провеждане е: гр. София, 1202, ул. “Будапеща” № 92А
    Вашата инвестиция за 05 – 06  октомври е: 328 лв.
    Малка VIP група максимум: 12 курсисти със сериозно намерение да постигат още повече личен и професионален успех! (вече има 8 записан курсисти)
    Тренер: Александър Попов (единственият човек в България, завършил всички нива на НЛП, лично при бащата на НЛП - Д-р Ричард Бандлър)

    Специален Бонус: Когато запазите своето място на НЛП Практик с Александър Попов, най-късно до 17ти Септември (Вторник), вие си гарантирате участие в томболата, която ще изтеглим при завършването на тренинга. В тази томбола, един от вас (12те курсисти), ще спечели три дневна 'ол инклузив' екскурзия до едно от любимите кътчета на Александър Попов в България или вземете парите за екскурзията - 450 лева - кеш (изборът е ваш). Този Специален Бонус не е официално обявен на нашия сайт и вие можете да се възползвате от него само, ако запазите своето място на тренинга най-късно до 17ти Септември (Вторник) - като ни кажете, че сте получили това специално писмо.

     Освен това...
    Александър Попов дава 100% гаранция за качество за своя тренинг НЛП Практик:
Всички обещават чудеса, Аз давам ГАРАНЦИЯ. Ако не останете удовлетворени от нивото на знания и умения, които ще получите в НЛП Практик с мен - Алекс Попов - след завършени и 5те модула на обучение, ще Ви възстановя ЦЯЛАТА ТАКСА ЗА ТРЕНИНГА НА 100 %.

ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ТРЕНИНГА ТУК!  http://alexpopovnlp.com/nlp-treningi/nlp-practitioner/ 

    Ето и отзивите на  Мария Донова (Изпълнителен Директор на Агенция Дамакра). Мария Донова е номинирана за бизнес дама на годината през 2006 г.: 
    ‘Искам да кажа, че като човек с богат житейски и професионален опит, с отдаденост и заетост в собствената си фирма Агенция Дамакра, все по-рядко някой или нещо могат да задържат вниманието ми.
    Е, това се случи с Александър Попов, който успя в пет съботи и недели от 10 до 18 часа в неговия тренинг - НЛП Практик - да предизвика интереса ми и да обогати опита ми по отношение на възможността да съм успешна с лекота.
    Той е човекът, който може да ви каже и покаже какво е НЛП /Нервно-Лингвистично Програмиране/, а аз Мария Донова само горещо ви препоръчвам присъствие на неговите обучения. Струва си.’

    Да, искам да се запиша на този тренинг.
    Страхотен избор!

    Обадете се и запазете своето място на тренинга сега. 0895 47 33 46 – Кристиана Миткова (НЛП Aсистент)

    Ще се радвам да се запознаем лично!
    Алекс Попов

    П.П. Уменията, които ще придобиете по време на този тренинг, ще Ви помогнат без повече стрес да постигате успехът, към който се стремите. С присъствието си на този тренинг, Вие си гарантирате израстване в личен и професионален план. 

    И понеже твърдо вярвам, че ще останете изключително доволни от тренинга, съм го направил изключително лесно за Вас да вземете своето решение днес и да запазите своето място на НЛП Практик сега с моята желязна гаранция за качество: Всички обещават чудеса, Аз давам ГАРАНЦИЯ. Ако не останете удовлетворени от нивото на знания и умения, които ще получите в НЛП Практик с мен - Алекс Попов - след завършени и 5те модула на обучение, ще Ви възстановя ЦЯЛАТА ТАКСА ЗА ТРЕНИНГА НА 100 %.

    Да, искам да запазя своето място на този тренинг.
    Страхотен избор!

    Обадете се и запазете своето място на тренинга сега. 0895 47 33 46 – Кристиана Миткова (НЛП Aсистент) 

    Вижте повече за тренинга тук: http://AlexPopovNLP.com/nlp-treningi/NLP-Practitioner/