И
.
Порталът на Вашия успех !
Запазена марка
БЪЛГАРСКИЯТ  ПОРТАЛ  ЗА  АРХИТЕКТУРА,  СТРОИТЕЛСТВО,  БЛАГОУСТРОЙСТВО  И  СТРОИТЕЛНА ПРОМИШЛЕНОСТ.   ФУНКЦИОНИРА  ОТ  1  ДЕКЕМВРИ  1997  ГОДИНА
и
Назад към първата страница Архив Съобщения
СЪОБЩЕНИЯ
и
    БГ Серт - Трейнинг център София
Ви кани да вземете участие в практически курс на тема:
Разработване и управление на Европейски проекти – начален курс
3 октомври 2013 г., гр.София, бул. Цар Борис III 168, Бизнес център "Андромеда", етаж 3

    Целта на обучението е да изгради базисните знания и основни практически умения за разработване и управление на проекти финансирани от ЕС. Методът на обучение е интерактивен - лекции, дискусии, казуси и примери за добри практики. Курсът се провежда в съответствие с методиката "Project Cycle Management" на Европейския съюз.
    ВАЖНО: Всеки участник получава професионално разбработен, финансиран евро проект, подготвен от експерт консултанти с дългогодишен опит, както и пакет, съдържащ учебни материали и помагала на хартиен и електронен носител (CD).
    Обучението е 100% практически насочено. По време на събитието се провеждат консултации с участниците за разрешаването на конкретни казуси от практиката.
    ЛЕКТОР: Грета Антонова - експерт "Управление на проекти по фондове на ЕС" с над 17 години опит в управлението на проекти по Европейски и Международни фондове.

    ЦЕНА: 175 лв. без ДДС (210 лв. с вкл. ДДС);
Цената включва: персонални печатни и електронни учебни материали и помагала; готов евро проект; Wi-Fi интернет, безплатни кафе, чай и минерална вода към конферентна зала, безплатно кафе и безалколхолни напитки в заведението на партерен етаж по време на кафе паузите, сертификат.

НАЧИН НА ПЛАЩАНЕ: Банков превод след заявяване на участие
ВРЕМЕ:  Обучение: от 09:00 до 17:00 часа;
МЯСТО: гр.София, бул. Цар Борис III 168, Бизнес център "Андромеда", етаж 3, офис 31 – конферентна зала

ЗА КОНТАКТ:  моб.: 0898 329 302, тел.: 02-403-2404; имейл: register@bgcert-training.com, уеб: http://www.bgcert-training.com