и
И
Порталът на Вашия успех !
ПОРТАЛ  ЗА  АРХИТЕКТУРА,  СТРОИТЕЛСТВО,  БЛАГОУСТРОЙСТВО  И  СТРОИТЕЛНА ПРОМИШЛЕНОСТ.   ФУНКЦИОНИРА  ОТ  1  ДЕКЕМВРИ  1997  ГОДИНА
и
Назад към първата страница Новини
НОВИНИ
01.12.2017 г.и
23 години Информационен портал От ВАС за ВАС

    На 1 декември се навършиха 23 години от въвеждането в глобалното пространство на Информационен портал От ВАС за ВАС - www.otvaszavas.bg. Той е собственост на Национална информационно-рекламна система От ВАС за ВАС за архитектура, строителство, благоустройство и строителна промишленост.
    През лятото на 1997 година специалисти на Национална информационно-рекламна система От ВАС за ВАС, консултанти от УАСГ София, ТУ София очертаха рамката на изграждането и развитието на този портал. А на 1 декември 1997 година порталът бе въведен във Интернет на адрес  http://www.otvaszavas.bg.
    От юни 2012 година домейна www.otvaszavas.bg е пререгистриран и става www.otvaszavas.eu. От октомври 2012 година е регистриран още един домейн www.fromyouforyou.eu. Домейните www.otvaszavas.eu и www.fromyouforyou.eu са регистрирани в български и чуждестранни търсачки и портали.
    В портала са включени и три динамични сайта:
Форум От ВАС за ВАС - http://forum-otvaszavas-bg.otvaszavas.eu/ и http://forum-otvaszavas-bg.fromyouforyou.eu/
Forum From YOU for YOU   - http://forum-fromyouforyou-en.otvaszavas.eu/ и http://forum-fromyouforyou-en.fromyouforyou.eu/
Форум От ВАС для ВАС - http://forum-otvasdliavas-ru.otvaszavas.eu/  и http://forum-otvasdliavas-ru.froyouforyou.eu/
    На тях потребителите могат да изкажат мнение, да направят предложение, да отговарят на въпроси, да потърсят помощ, да публикуват и търсят обяви.
    За тези години порталът се наложи като място за публикуване на информация от бранша необходима и полезна на институции, специалисти, студенти, учащи се и граждани.
    Главните раздели българския модул на портала са 25 на брой. Eжедневно се публикува информация в раздел Новини, Съобщения. В разделите Фирми и Актуално се предлага информация за фирми и материали от бранша.
    Сега той е многонационален. Работят статични многонационални модулите на български, английски, руски, полски, гръцки езици. Предстой да бъдат пуснати статични многонационални модули на немски, чешки, румънски, испански, френски, македонски, турски езици. Подготвят се и 12 многонационални динамични модула – на български, чешки, немски, английски, испански, френски, гръцки, македонски, полски, румънски, руски, турски езици, арабски, сръбски.
    Ежедневно портала се посещава от хиляди потребители от България и още от около 60 държави.
 

Copyright © 1993 - 2020  От ВАС за ВАС