и
И
Порталът на Вашия успех !
Запазена марка
БЪЛГАРСКИЯТ  ПОРТАЛ  ЗА  АРХИТЕКТУРА,  СТРОИТЕЛСТВО,  БЛАГОУСТРОЙСТВО  И  СТРОИТЕЛНА ПРОМИШЛЕНОСТ.   ФУНКЦИОНИРА  ОТ  1  ДЕКЕМВРИ  1997  ГОДИНА
и
Назад към първата страница Новини
НОВИНИ
и12.03.2009 г.и
Бизнес срещи в сферата на ВЕИ и енергийната ефективност

    На 26 и 27 март 2009 г. консорциумът Bridge Economies (Enterprise Europe Network – Италия), в сътрудничество с БСК и Фондация „Приложни изследвания и комуникации”, партньори в Enterprise Europe Network – България, организират Международни дни за бизнес срещи в сферата на възобновяемите източници на енергия и енергийната ефективност.
    Събитието ще се състои в рамките на изложението EnergyMed 2009 Неапол и предоставя възможност на фирми, университети, научноизследователски организации и административни структури в тази област да обменят информация, текущи технологични профили и профили за бизнес сътрудничество.
    На 26 март в сградата на хотел „Expo” в Неапол ще бъдат проведени и три семинара по теми от сферата на енергийната ефективност, организирани от Bridge Economies, представляваща италианския регион Кампания.
    Няма такса за участие в дните за международни бизнес срещи и съпътстващите ги семинари.
    За допълнителна информация и регистрация можете да разгледате уебсайта на събитието или да се свържете с Веселин Манов, главен експерт Международно икономическо сътрудничество – БСК, тел.: 02/932 0931, e-mail: mmc@bia-bg.com
Източник: www.bia-bg.com
 
 

Copyright © 1993 - 2009  От ВАС за ВАС