Назад към първата страница Енергоефективност
От ВАС за ВАС - ЕНЕРГОЕФЕКТИВНОСТ  И ВЪЗОБНОВЯЕМИ ЕНЕРГОИЗТОЧНИЦИ 
и
Слънчеви батерии kWp230P

    kWpower е частна фирма, която произвежда Слънчеви батерии kWp230P. Предлага PV слънчев системен материал.

    Нашия модулен kWp230P има високи качествени технически показатели. Аз бих искал да подчертая уникалните преимущества на нашия нов продукт:
    Ние имаме изключителни гаранции - застраховка, включена в модулната цена. Ние покриваме доброто качество с предплатена застраховка от водеща застрахователна компания.
    Гаранцията покрива дефекти на продукта (до 10 години) и загубата на ефективност на модула (90% на ефективност за 10 години и 80% за 25 години).

    Моля отворете прикрепения файл с актуалните цени за нашия модул и също така за други най-качествени европейски PV модули който предлагаме..
    Ние предлагаме не само конкурентоспособни цени за големи количества, но ние  можем да предложим и добра цена за вашето необходимо количество !
    Относно специфична потребност или проект, както и за количества повече от 1MW, моля обърнете се към мен, за да направим за Вас правилната котировка основана на вашите потребности.
    Ние наистина имаме наличност и можем да доставим  големи количества за няколко седмици. Нашият ежемесечен промишлен капацитет е сега 10 MW.

    Моля да посетите нашия Website www.kwpower.it, за да получите повече информация за всичките елементи, които ние произвеждаме и разпространяваме.
    Ние предлагаме голяма отстъпка и имаме някои повишения на следните елементи: Инвертори, енергия на  Вятъра , Слънчеви Термични системи и поправяне/монтаж на  структура.

    Giovanni Canzano
   marketing@kwpower.it
 
 

Copyright © 1993 - 2010  От ВАС за ВАС
Всички права запазени